Εγκατάσταση φυσικού αερίου (CNG) σε αυτοκίνητο

Εγκατάσταση και συντήρηση συσκευών φυσικού αερίου C.N.G. σε αυτοκίνητο

sinergeiofa

Το συνεργείο Φυσικού Αερίου (CNG) της Gas Group Pelagiadis πληρεί όλες τις προϋποθέσεις εγκατάστασης και συντήρησης συσκευών φυσικού αερίου C.N.Gσε αυτοκίνητο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να μας καλέσετε στο 24210 89188 ή να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις μας στο 11ο Χλμ ΒΟΛΟΥ – ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ;

  • Είναι οικονομικό: Η οδήγηση με φυσικό αέριο επιτυγχάνει πάνω από 50% οικονομία σε σχέση με τη βενζίνη και πάνω από 30% σε σχέση με το πετρέλαιο
  • Είναι καθαρό: Δεν μπορεί να νοθευτεί αφού η παροχή του γίνεται υπό πίεση με ειδικούς αγωγούς απ’ ευθείας από το εθνικό σύστημα μεταφοράς φυσικού αερίου και υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους.
  • Είναι ασφαλές: Είναι ελαφρύτερο από τον αέρα, δεν είναι τοξικό και διαχέεται γρήγορα. Θεωρείται από τα ασφαλέστερα καύσιμα κίνησης που χρησιμοποιούνται σήμερα στις μεταφορές.
  • Είναι αθόρυβο: Η καύση του είναι κατά 50% πιο αθόρυβη σε σχέση με τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.
  • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον: Είναι το πιο καθαρό εναλλακτικό καύσιμο, εκπέμποντας ως 30% λιγότερα αέρια του θερμοκηπίου σε σχέση με τα οχήματα βενζίνης και πετρελαίου.

ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Παραδόσεις γίνονται μόνο στις περιοχές Μαγνησία, Λάρισα & περίχωρα, Φάρσαλα, Λαμία & Περίχωρα

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της παράδοσης.


Παραγγελία Online

που θα μας βρείτε

MENU