Εταιρεία

λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Gas Group Pelagiadis ξεκίνησε τις  δραστηριότητες  το 1990 ως πρατήριο υγρών καυσίμων  με 4 αντλίες  με την επωνυμία «Πελαγιάδης Διονύσιος» σε οικοδομική έκταση 4000τμ στο 11ο χιλ. Βόλου Ν. Αγχιάλου – Μικροθηβών. Το 1993 αναλαμβάνει την επιχείρηση  ο Πελαγιάδης Ιορδάνης αναπτύσσοντας και εκσυγχρονίζοντας  το πρατήριο τοποθετώντας  το πρώτο πλυντήριο αυτοκινήτου  για την περιοχή. Στην  συνέχεια το 1995 δημιουργεί το πρώτο πρατήριο υγραερίου κίνησης - Αutogas στο νομό Μαγνησίας και το δεύτερο στην κεντρική Ελλάδα και λειτουργεί πλέον ως μεικτό πρατήριο καυσίμων –υγραερίου σε έκταση 12000 τ.μ.

από το 1998

Το 1998 η ανάγκη δημιουργίας δικτύου αυτοκίνητων με υγραέριο μας ωθεί και δημιουργήσαμε το συνεργείο υγραεριοκίνησης .

Το 2008 εξελίσσονται οι συσκευές υγραερίου στα αυτοκίνητα πολλαπλού ψεκασμού (full injection ) έτσι ώστε  η επιχείρηση  με την ονομασία πλέον «Υγραεριοκίνηση Πελαγιάδης» να είναι ένας από τους 2 μέτοχους μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες υγραεριοκίνησης στην Ελληνική αγορά.

 

Το συνεργείο λειτουργεί ως νόμιμο συνεργείο με το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας συνεχή εκπαίδευση σεμιναρίων από ειδικούς τεχνικούς των εταιριών  της Ιταλίας παρέχουμε την  τήρηση όλων των προδιαγραφών και προϋποθέσεων για την πιστοποίηση της εγκατάστασης  συσκευών υγραερίου. Αναλαμβάνουμε και  διεκπεραιώνουμε  γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται παρέχοντας όλα τα νομιμά δικαιολογητικά  για την έγκριση του ΚΤΕΟ.

 

Φτάνοντας στο σήμερα και μετρά από 28 χρονιά εμπειρίας με σεβασμό στον καταναλωτή  και με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς γίναμε πρωτοπόροι. Για ακόμη πιο ομαλή διαδικασία της εγκατάστασης και το σέρβις του αυτοκινήτου προς τον πελάτη  παρέχουμε αυθημερόν τοποθέτηση της συσκευής και  αυτοκίνητο εξυπηρέτησης .

 

Το 2012 η εταιρία μας βλέποντας την έλλειψη και την καθυστέρηση εξυπηρέτησης στον τομέα της μεταφοράς και διανομής χύμα υγραερίου στην περιοχή της Θεσσαλίας δραστηριοποιείται άμεσα και υπεύθυνα για την κάλυψη της οργανώνοντας και στήνοντας την δομή της εξελισσόμενης επιχείρησης μας πλέον, αγοράζονται βυτιοφόρα οχήματα  για την αγορά και την μεταφορά του προπάνιου από τα διυλιστήρια και την μεταφορά του με μικρότερα στην πόρτα του καταναλωτή  με τις καλύτερες τιμές της αγοράς άμεσα και αξιόπιστα.

 

Ο σκοπός μας είναι όχι  μόνο  να καλυφθεί η ήδη υπάρχουσα αγορά αλλά και να δημιουργηθεί μια νέα. Γνωρίζοντας και βαδίζοντας με την ροή της αγοράς μέλημα μας είναι να ενημερωθεί και να γνωρίσει ο κάθε καταναλωτής μια πιο σύγχρονη, οικονομική, οικολογική και ασφαλή λύση θέρμανσης για το σπίτι και την επιχείρηση.

Με ένα άρτια εξειδικεύμενο προσωπικό, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας στο χώρος της υγραεριοκίνησης.

Έτσι λοιπόν αναλαμβάνουμε υπεύθυνα  την επιδότηση  των δεξαμενών υγραερίου  σε οικιακούς  και βιομηχανικούς καταναλωτές καλύπτοντας όλη την θεσσαλικά, στερεά Ελλάδα και Λαμία. Η επιχείρηση μας συνυφασμένη  πλέον με τη λέξη υγραέριο ονομάζεται  «Gas Group Pelagiadis» σε χώρο που φτάνει τα 30000τμ , συνεχίζει δυναμικά  και  κατακτά την αγορά για ακόμη μια φορά κλείνοντας συμφωνία με την μεγαλύτερη εταιρία καυσίμου και εμφιαλωμένου υγραερίου coral.

Το 2017 λοιπόν αναλαμβάνουμε την αντιπροσωπία της coral gas και καλύπτουμε την διανομή φιαλών υγραερίου  για επαγγελματική και οικιακή χρήση σε όλο τον νομό Μαγνησίας με ιδιόκτητα οχήματα. Τέλος, με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό 20 ατόμων συνεχίζουμε δυναμικά πάντα με στόχο να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Σημείωση ασφαλείας

Για την σωστή και ασφαλή εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων υγραερίου στο αυτοκίνητό σας, ζητάτε πάντα από το συνεργείο που επιλέξατε τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Σημείωση ασφαλείας
PHOTO GALLERY

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;

Χρησιμοποιείτε υγραέριο της επιχείρησής σας ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε.


Ρωτήστε με ποιον τρόπο μπορούμε να σας παρέχουμε δωρεάν δεξαμενή.

2421089188

ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Παραδόσεις γίνονται μόνο στις περιοχές Μαγνησία, Λάρισα & περίχωρα, Φάρσαλα, Λαμία & Περίχωρα

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της παράδοσης.


Παραγγελία Online

που θα μας βρείτε

MENU